OHJATTUA JA TURVALLISTA TEKEMISTÄ

Rientolan Setlementin aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa 1.–2.-luokkalaisille virikkeitä ja turvallista tekemistä ennen koulupäivää ja koulupäivän jälkeen, valvotussa ympäristössä Tesoman koulun B-siivessä. Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä, tukea lapsen tunne-elämän kehitystä, lisätä osallisuutta sekä edistää lasten hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa.

LEIKKIÄ, LIIKUNTAA JA RETKIÄ

Aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa lapselle monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun toimintaan, leikkiin, liikuntaan ja ulkoiluun. Myös koulutehtävien tekeminen on mahdollista. Kevät- ja kesäaikaan lapset viettävät paljon aikaa ulkona, mutta talvisin iltapäiväkerhossa askarrellaan, tehdään savitöitä, pelataan lautapelejä ja nautitaan välipala. Välillä tehdään pieniä retkiä lähialueille. Lapsille pyritään myös järjestämään mahdollisuus levähtämiseen rauhallisessa ympäristössä.

KESTO JA OHJAAJAT

Aamupäivätoiminta on kaudella 2022-2023 aamuisin klo 8-9.05/ 10.15. Iltapäivätoiminta kestää koulupäivinä klo 12–17. Paikalla on yksi ohjaaja 15 lasta kohden.

Vastuuohjaajana toimii Virpi Sjöroos sekä ohjaajina Sunny Palokangas, Aradhana Laine, Jaana Haaramo ja Erja Vahtramäe. Kerhon puhelinnumero on 044 988 7482. Vastuuohjaaja Virpi Sjöroosin tavoittaa numerosta 044 735 2083.

Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Rientolan Setlementin toiminnanjohtaja Sanna Natunen, s-posti sanna.natunen (at) rientola.fi, puh. 044 970 5205.