OHJATTUA JA TURVALLISTA TEKEMISTÄ

Rientolan Setlementin iltapäiväkerhotoiminta tarjoaa 1–2 -luokkalaisille virikkeitä ja turvallista tekemistä koulupäivän jälkeen valvotussa ympäristössä Tesoman koulussa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä, tukea lapsen tunne-elämän kehitystä, lisätä osallisuutta sekä edistää lasten hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa.

LEIKKIÄ, LIIKUNTAA JA RETKIÄ

Iltapäiväkerhotoiminta tarjoaa lapselle monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun toimintaan, leikkiin, liikuntaan ja ulkoiluun. Myös koulutehtävien tekeminen on mahdollista. Kevät- ja kesäaikaan lapset viettävät paljon aikaa ulkona, mutta talvisin iltapäiväkerhossa askarrellaan, tehdään savitöitä, pelataan lautapelejä ja nautitaan välipala. Välillä tehdään pieniä retkiä lähialueille. Lapsille pyritään myös järjestämään mahdollisuus levähtämiseen rauhallisessa ympäristössä.

KESTO JA OHJAAJAT

Iltapäiväkerho kestää koulupäivinä klo 12–17. Mikäli aamukerhon tarvitsijoita ilmoittautuu tarpeeksi, se järjestetään klo 8-10. Paikalla on yksi ohjaaja 15 lasta kohden.

Vastuuohjaajana toimii Salla Muhonen sekä ohjaajina Aila Michelsson ja Ella Isotalo. Kerhon puhelinnumero on 044 988 7482.

Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Rientolan Setlementin kehitysjohtaja Matti Laine, s-posti matti.laine (at) rientola.fi, puh. 044 974 4476.