PIRKANMAAN HUULIHARPISTIEN PIHU-KERHO

PiHu-kerho on matalan kynnyksen ryhmä. Voit olla lähes aloittelija tai jo pidemmälle edennyt huuliharpisti. Viikoittaisissa harjoituksissa keskitytään paljolti yhteissoittoon, mutta treenataan myös moniäänisiä kappaleita. Kerho esiintyy ajoittain pienimuotoisissa tilaisuuksissa ja yleisötapahtumissa, ja siksi ohjelmisto pyritään pitämään monipuolisena. Lisäksi harjoitellaan yksilösoittoja esiintymiskokemuksen vahvistamiseksi.

Lisätietoja Pirkanmaan huuliharpistien toiminnasta antaa yhteyshenkilö Reino Rehn, s-posti rehn (at) iki.fi, puh. 040 7404822.


PIRKANMAAN MIKROTIETOKONEKERHO MIKROFAN

Tänä vuonna 50-vuotistaivaltaan juhliva Pirkanmaan mikrotietokonekerho toimii kotitieto- ja pientietokoneista, ohjelmista ja muusta tietojenkäsittelystä kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä. Kerhon jäsenet jakavat monipuolista ja ajantasalla olevaa tietoa kerhon järjestämissä tilaisuuksissa, kerhon Facebook-sivulla ja muissa viestivälineissä. Kerho kokoontuu joka toinen torstai Sampolan kirjaston tiloissa.

Lisätietoja Pirkanmaan mikrotietokonekerhon toiminnasta antaa kerhon puheenjohtaja Markku Sohkanen, s-posti msohkanen (at) gmail.com.


RIENTOLA-AKATEMIA

Rientolassa toimii kaksi salibandyjoukkuetta. Naisten joukkue pelaa Salibandyliiton 2. divisioonassa ja miesten joukkue Salibandyliiton 4. divisioonassa. Naisten joukkueen treenit ovat maanantaisin Lielahden koululla ja torstaisin Raholan palloiluhallilla. Miesten joukkue treenaa maanantaisin ja torstaisin Raholan palloiluhallilla.

Lisätietoja treenimahdollisuudesta ja muuttuvista tilanteista antaa vastuuvalmentaja Joonas Laine, s-posti joonas.laine (at) rientola.fi.


RIENTOLAN SOITTOKUNTA

Joulukuussa 52 vuotta täyttävä Rientolan soittokunta voi kehuskella Tampereen kokeneimmilla muusikoilla. Soittajien keski-ikä on 77 vuotta, ja kaikki ovat tällä hetkellä eläkeläisiä, mutta se ei ole välttämätöntä, jos vain pääsee soittamaan päiväsaikaan. Soittokunta harjoittelee keskiviikkoisin aamupäivällä, ja keikat ovat pääsääntöisesti iltapäivisin. Kokeneet soittajat ovat tervetulleita joukkoon harjoittelemaan ja keikkailemaan kapellimestari Tanja Karjalaisen johdolla. Vuosittain soittokeikkoja kertyy noin 25.

Lisätietoja Rientolan eläkeläisten soittokunnan toiminnasta antaa sihteeri Timo Aho, s-posti timo.aho (at) tpnet.fi, puh. 040 826 9115.


RIENTOLAN KAKSIRIVISET

Rientolan kaksiriviset on maineikas ja arvostettu pelimanniyhtye, joka on vuosien varrella vieraillut mm. Ruotsissa, Virossa, Australiassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Yhtye harjoittelee joka toinen tiistai.

Lisätietoja Rientolan kaksirivisten toiminnasta ja esiintymisistä antaa pelimanniyhtyeen vastuuhenkilö Pasi Jokinen, s-posti pasi.a.jokinen (at) gmail.com, puh. 040 519 0101.


RIENTOLAN LENTOPALLOILIJAT

Rientolan lentopalloilijat pelaavat kahdella joukkueella kaudella 2019–2020. Naisten joukkue Riemu eli Rientolan muijat pelaa aluesarjassa ja harjoittelee sunnuntaisin Linnainmaan koulun liikuntasalissa. Miesten joukkue pelaa kuntosarjassa ja treenit pidetään keskiviikkoisin Tesoman palloiluhallissa. Joukkueet hakevat uusia pelaajia. Ota yhteyttä, jos tahdot mukaan pelaamaan!

Lisätietoja harjoituksista ja joukkueista antaa yhteyshenkilö Sanna Natunen, s-posti sanna.natunen (at) rientola.fi,  puh. 044 970 5205.


RIENTOLAN PERHEKERHO

Perhekerhon jäsenillä on vuosikymmenien pituinen yhteinen historia. Kun Rientolan tyttö- ja poikakerholaiset hajaantuivat kukin taholleen opiskeluiden vuoksi ja perustivat perheet, heille tuli jälleen tarve toimia yhdessä. Niin syntyi Rientolan perhekerho, joka kokoontuu nykyään kuukausittain. Ystäväperheet harrastavat yhdessä liikuntaa, tekevät retkiä ja järjestävät tapahtumia.

Lisätietoja perhekerhon tapaamisista ja tapahtumista antaa yhteyshenkilö Jussi Pessinen, s-posti jussi.pessinen (at) gmail.com.


RIENTOLAN RADIOAMATÖÖRIT

Lokakuussa 1963 perustettu Rientolan radioamatöörikerho harrastaa radioamatööritoimintaa leireillä, kansallispuistoissa ja luonnonsuojelualueilla, radioamätöörikilpailussa sekä osallistumalla dx-toimintaan. Kerho myös opettaa toiminta-ajatuksensa mukaisesti jäsenilleen yhteistoimintaa, tekniikkaa ja radioliikennetoimintapoja kaikkien yhteiseksi hyväksi. Tällä hetkellä kerholla ei ole tiloja eikä säännöllistä toimintaa.

Lisätietoja tapaamisista antaa radioamatöörikerhon vastuuhenkilö Matti Alonen OH3YO, s-posti oh3yo (at) sral.fi, puh. 050 358 2074.


SIIVIKKALAN NUORET RY

Siivikkalan Nuoret ry on vireä nuorisoyhdistys, joka tarjoaa kädentaitoja, temppukouluja ja liikuntaa, kuten salibandya, tanssia ja tyttöjen voimistelua Siivikkalan ja Metsäkylän kouluilla Ylöjärvellä.

Lisätietoja antaa toimintaa johtava Matti Laine, s-posti matti.laine (at) rientola.fi, puh. 044 974 4476. Voit tutustua ohjelmatarjontaan nuorisoyhdistyksen sivustolla.


TAMPEREEN VENEILIJÄT RY

Tampereen Veneilijät ry on tamperelainen veneseura, jonka toiminta keskittyy pääasiassa Näsijärven vesistöön ja sen ympäristöön. Yhdistyksen kotisatama sijaitsee Halkoniemessä ja retkitukikohta Hirsisaaren eteläkärjessä, noin kolme kilometriä Muroleen kanavalta pohjoiseen. Toiminta on aktiivista, ja yhdistys haluaa edistää veneilykulttuuria ja -turvallisuutta. Myös junioritoiminta kuuluu on tärkeä osa Tampereen Veneilijöiden toimintaa.

Lisätietoja veneseuran toiminnasta, tapahtumista ja yhteystiedoista löytyy Tampereen Veneilijöiden sivustolta.