KUNTOILUA ISKELMIEN TAHTIIN

Rientolan Setlementti tarjoaa kesälläkin kaikenikäisille hauskaa, vauhdikasta ja virkistävää tekemistä. Ensimmäiset kurssit on jo julkistettu ja niihin pääset ilmoittautumaan ➡️ kurssisivustollamme. ⬅️ Sieltä saat myös tietoa hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista. Päivitämme sivustoa sitä mukaa kuin kesäkuun kurssit varmistuvat.

Supersuosittu lavis eli lavatanssijumppa vetreyttää niin kehoa kuin mieltäkin. Samalla opit eri lavatanssilajien, kuten humpan, samban, rockin, jiven ja cha chan perusteet tehokkaan kuntoilun ohella. Tarvitset vain tanssiin soveltuvat kengät tai lenkkarit ja vesipullon.

LIIKE ON (MIELIALA)LÄÄKE

Nyt sinulla on upea mahdollisuus oppia frisbeegolfin perusteet – ja vähän vaikeampiakin kuvioita, sillä Rientolan kesäkurssien vetäjänä toimii pro-tason pelaaja Ville Ahlberg. Kurssin aikana opetellaan rysty- ja kämmenheitot, puttaaminen ja muita tekniikkajippoja. Nuorille eli 8–16-vuotiaille on ikioma ryhmänsä.

PILATES AUTTAA SELKÄKIPUIHIN

Rientolan kurssilla pilatekseen tutustutaan lempeästi ja rauhassa. Pilates kehittää voimaa, liikkuvuutta ja antaa keskivartalolle tukea. Se parantaa ryhtiä ja auttaa korjaamaan huonojen työasentojen aiheuttamia virheasentoja, minkä vuoksi selkäkivut monesti vähenevät.

Kesäkuussa käynnistyy äideille ja alle vuoden ikäisille vauvoille tarkoitettu Äiti–vauva-pilates. Pääpaino kurssilla on äidin turvallinen palautuminen raskausajasta ja synnytyksestä. Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään lantionpohjan toimintahäiriöitä, nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista ja helpottamaan niska-hartiaseudun jumeja.

Rientolan Pirtissä starttaa myös aikuisille suunnattu Fascia-menetelmää hyödyntävä kehonhuoltokurssi sekä Äiti–vauva-lihaskuntokurssi, jonne vauvojen lisäksi ovat tervetulleita perheen isommat sisarukset. Lue lisää ➡️ kurssisivustoltamme!. ⬅️

LAPSILLE VIIKON KESÄPÄIVÄLEIRI

Kiinnostaako junioria askartelu, kädentaidot, leikit ja liikunta? Järjestämme kesäkuussa viikon mittaisen kesäpäiväleirin 7–10-vuotiaille lapsille (vko 24 eli 8.–12.6.2020) Rientolan Pirtillä klo 8–16, hinta 50 €/vko. Hintaan sisältyy 1 ateria ja välipala päivässä.