OPI JA NAUTI LYHYTKURSSEILLA!

Rientolan Setlementti tarjoaa kaikenikäisille hauskaa, vauhdikasta ja virkistävää tekemistä – ja nyt myös lyhyen keston intensiivikursseilla. Ensimmäiset kurssit on jo julkistettu ja niihin pääset ilmoittautumaan ➡️ kurssisivustollamme. ⬅️ Sieltä saat myös tietoa hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista. Päivitämme sivustoa sitä mukaa kuin syksyn kurssit varmistuvat.

LUOVUUS KUKKII KERAMIIKKAKURSSILLA

Artesaani Kristiina Hietasaari vetää elokuussa kolmipäiväisen keramiikkakurssin, joiden aikana opit tekemään pienikokoisia astioita, kuten lautasia, korvattomia mukeja ja yrttiruukkuja. Työt muotoillaan, maalataan, poltetaan ja lasitetaan. Kurssitapaamiset la 1.8. klo 11–15, su 2.8. klo 11–15 ja la 15.8. klo 11–13.

Olet tervetullut kurssille kokeilemaan savitöitä ensimmäistä kertaa, eikä mitään tarvitse osata entuudestaan. Jos taas olet jo kokeneempi tekijä, pääset halutessasi kokeilemaan vaikkapa eri koristelutekniikoita kuten luonnonkukilla kuviointia. Voit itse vaikuttaa siihen millaisia töitä kurssin aikana teet. Voit myös ottaa mukaan mieleisesi muotin töitä varten. Luovuus on sallittua! Kurssin hinta 50€ sisältää materiaalit ja poltot.