KUNTOILUA ISKELMIEN TAHTIIN

Rientolan Setlementti tarjoaa kesälläkin kaikenikäisille hauskaa, vauhdikasta ja virkistävää tekemistä. Ensimmäiset kurssit on jo julkistettu ja niihin pääset ilmoittautumaan ➡️ kurssisivustollamme. ⬅️ Sieltä saat myös tietoa hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista. Päivitämme sivustoa sitä mukaa kuin touko- ja kesäkuun kurssit varmistuvat.

Supersuosittu lavis eli lavatanssijumppa vetreyttää niin kehoa kuin mieltäkin. Samalla opit eri lavatanssilajien, kuten humpan, samban, rockin, jiven ja cha chan perusteet tehokkaan kuntoilun ohella. Tarvitset vain tanssiin soveltuvat kengät tai lenkkarit ja vesipullon.

Senioritanssi on hauskaa ja yhteisöllistä, kansantanssinomaista tanssia, joka hoitaa terveyttä, kehittää muistia ja parantaa tasapainoa. Ryhmässä tutustutaan eri maiden tansseihin ja musiikkiin. Mukaan voi tulla yksinkin, omaa paria ei tarvita.

LIIKE ON (MIELIALA)LÄÄKE

Nyt sinulla on upea mahdollisuus oppia frisbeegolfin perusteet – ja vähän vaikeampiakin kuvioita, sillä Rientolan kesäkurssien vetäjänä toimii pro-tason pelaaja Ville Ahlberg. Kurssin aikana opetellaan rysty- ja kämmenheitot, puttaaminen ja muita tekniikkajippoja. Nuorille eli 8–16-vuotiaille on ikioma ryhmänsä.

Kiinnostaisiko sinua rauhallisempi tahti? Asahi Health® on suomalainen kehotietoisuuteen perustuva liikuntamuoto, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taiji, qigong, yiquan sekä jooga. Rauhalliset liikesarjat ovat kehoa avaavia ja vahvistavia sekä mieltä rentouttavia. Asahi sopii kaikille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta.

PILATES AUTTAA SELKÄKIPUIHIN

Rientolan kurssilla pilatekseen tutustutaan lempeästi ja rauhassa. Pilates kehittää voimaa, liikkuvuutta ja antaa keskivartalolle tukea. Se parantaa ryhtiä ja auttaa korjaamaan huonojen työasentojen aiheuttamia virheasentoja, minkä vuoksi selkäkivut monesti vähenevät.

Toukokuussa käynnistyy äideille ja alle vuoden ikäisille vauvoille tarkoitettu Äiti–vauva-pilates. Pääpaino kurssilla on äidin turvallinen palautuminen raskausajasta ja synnytyksestä. Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään lantionpohjan toimintahäiriöitä, nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista ja helpottamaan niska-hartiaseudun jumeja.

Toukokuussa Rientolan Pirtissä starttaa myös aikuisille suunnattu Fascia-menetelmää hyödyntävä kehonhuoltokurssi sekä Äiti–vauva-lihaskuntokurssi, jonne vauvojen lisäksi ovat tervetulleita perheen isommat sisarukset. Lue lisää ➡️ kurssisivustoltamme!. ⬅️

LAPSILLE VIIKON KESÄPÄIVÄLEIRI

Kiinnostaako junioria jalkapallo tai kädentaidot? Järjestämme kesäkuussa kaksi viikon mittaista kesäpäiväleiriä 7–10-vuotiaille lapsille (vko 23 liikuntapainotteinen ja vko 24 kuvataidepainotteinen) Rientolan Pirtillä klo 8–16, hinta 50 €/vko. Hintaan sisältyy 1 ateria päivässä.