OSALLISTUJILLE MAKSUTON

Maaliskuussa 2018 käynnistyi STEA-rahoitteinen Mielekästä liikunnan iloa -hanke, jossa yhdistyvät terveysliikunta ja luonnossa liikkuminen. Kolme vuotta kestävän hankkeen toteuttavat yhteistyönä Rientolan Setlementti ja Mielen ry.

Mielekästä liikunnan iloa on suunnattu kaikille työttömille sekä osa-aikaisesti työssä oleville, jotka haluavat lisätä liikkumistaan ja tavata uusia ihmisiä. Toiminta on maksutonta.

YHDESSÄ LIIKKEELLE

Mottona on yhdessä tekeminen. Olennaista on, että liikunta on suunniteltu kaikille sopivaksi. Tule rohkeasti mukaan – pääset kokemaan ja kokeilemaan uusia lajeja ja elämyksiä!

Lajivalikoima on laaja: kävelyfutis, sähly, keilaus, kuntosali, fribeegolf, minigolf, sulkapallo, jousiammunta, vesijumppa, kuplapallofutis, ammunta, biljardi, kävely, juoksukoulu, tanssitunnit, jooga, jumpat ja venyttelyt. Teemme myös erilaisia retkiä – tervetuloa mukaan ideoimaan toimintaa kanssamme!

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä hanketyöntekijäämme: Jussi-Pekka Heininen puh. 050 353 7243 s-posti j-p.heininen (at) rientola.fi

Lisätietoa ryhmistä ja toiminnasta löydät myös hankkeen Facebook-sivulta.