KOHOTA KUNTOA RENNOSTI

Rientolan Setlementti tarjoaa monenlaista liikuntaa eri ikäisille. Säännöllinen liikunnan harrastaminen virkistää, parantaa lihasvoimaa ja pitää nivelistön kunnossa kaikenikäisille. Aikuisten ja senioreisen kurssit tarjoavat kaikenikäisille henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja terveyttä edistävää liikuntaa aamuisin, päivisin ja iltaisin. Haluaisitko harjoittaa keskittymistä ja kehonhallintaa joogassa, pilateksessa ja kehonhuollossa. Tai haluaisitko kohottaa fyysistä kuntoasi ja elää terveellisesti ryhmäliikunnan, tanssien tai palloilun kuten lentopallon ja salibandyn parissa?

Todellista hyvän mielen liikuntaa tarjoaa Lavis®-lavatanssijumppa, joka on vauhdikas, hauska ja helppo liikuntamuoto. Kurssilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, ja tuntien sisältö vaihtelee monipuolisesti perinteisistä tanssilajeista lattareihin. Koreogafiat sisältävät sekä tanssiaskeleita että jumppaliikkeitä, minkä vuoksi Lavis® kartuttaa kuntoa ja harjoittaa kroppaa monipuolisesti.

Keväällä ja syksyllä voit myös treenata frisbeegolfia ammattilaistason pelaaja Ville Ahlbergin ohjauksessa. Kurssiin sisältyvät kaikki lajin perusteet: säännöt, rysty- ja kämmenheitot, puttaaminen jne. Ryhmään ovat tervetulleita sekä aloittelijat että lajia jo aiemmin harrastaneet.

ON AIKA TOTEUTTAA UNELMAT!

Rientolan kursseilla pääset syventymään kiinnostuksiisi ja kokeilemaan uutta! Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu kursseillemme.

Tervetuloa Rientolan uusiin kuvataide- ja teatteriryhmiin! Kursseille pääset sukeltamaan akvarellimaalauksen, kipsiveistosten ja betonitöiden maailmaan Mirjami Töllin kursseilla. Myös Rientolan teatteriryhmät odottavat uusia innokkaita harrastajia.

Onko musiikki ollut leipälajisi? Siinä tapauksessa ota instrumenttisi esiin ja tule syksyllä mukaan Rientolan bändiryhmään, jossa harjoitellaan soittamista matalalla kynnyksellä. Rientolan musiikillinen jäsenkerho, perinteinen soittokunta kutsuu riveihinsä! Kokeneet soittajat ovat lämpimästi tervetulleita orkesteriin, joka harjoittelee ja keikkailee kapellimestari Katri Laakson johdolla. Rientola tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella pianonsoittoa Miki Heimolan johdolla.

Nautitko nikkaroimisesta ja puutöiden tekemisestä? Tule mukaan naisten ja vanhempien ja lasten puutöiden kursseille arki-iltaisin. Minna Anttosen johdolla tehdään monipuolisia puutöitä. Rientolan Setlementin Verstaalla toimivassa Puu-ukot ja -akat -kerhossa valmistetaan itsenäisesti puusta erilaisia koriste- ja käyttöesineitä. Vinkkejä ja apua esimerkiksi koneiden käytössä saa vastuuohjaajilta ja vanhoilta konkareilta. Kerho on tarkoitettu puutyöharrastajille, ei ammattimaiseen toimintaan. Kuukausimaksulla voit harrastaa tiistaista perjantaihin klo 8–15 välisenä aikana omien mahdollisuuksiesi mukaan. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan, vaan ne pitää hankkia itse.

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.