KOHOTA KUNTOA RENNOSTI

Rientolan Setlementti tarjoaa monenlaista liikuntaa eri ikäisille. Säännöllinen liikunnan harrastaminen virkistää, parantaa lihasvoimaa ja pitää nivelistön kunnossa.

Todellista hyvän mielen liikuntaa tarjoaa Lavis®-lavatanssijumppa, joka on vauhdikas, hauska ja helppo liikuntamuoto. Kurssilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, ja tuntien sisältö vaihtelee monipuolisesti perinteisistä tanssilajeista lattareihin. Koreogafiat sisältävät sekä tanssiaskeleita että jumppaliikkeitä, minkä vuoksi Lavis® kartuttaa kuntoa ja harjoittaa kroppaa monipuolisesti.

Rientolan Setlementin Lihaskuntojumppa on monipuolinen yhdistelmä lihaskuntoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Rientolan Setlementti tarjoaa myös senioreille henkistä hyvinvointia, fyysistä kuntoa ja terveyttä edistävää liikuntaa, kuten joogaa ja tuolijoogaa. Tai haluaisitko käynnistää päiväsi terveellisesti ja oppia kehonhallintaa, keskittymistä ja oikean hengitystavan? Aamupilates tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden.

ON AIKA TOTEUTTAA UNELMAT!

Onko musiikki ollut leipälajisi? Siinä tapauksessa ota instrumenttisi esiin ja tule mukaan Rientolan soittokuntaan! Kokeneet soittajat ovat lämpimästi tervetulleita orkesteriin, joka harjoittelee ja keikkailee kapellimestari Soila Takasen johdolla. Rientola tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella pianonsoittoa.

Nautitko nikkaroimisesta ja puutöiden tekemisestä? Rientolan Setlementin Verstaalla toimivassa Puu-ukot ja -akat -kerhossa valmistetaan itsenäisesti puusta erilaisia koriste- ja käyttöesineitä. Vinkkejä ja apua esimerkiksi koneiden käytössä saa vastuuohjaajilta ja vanhoilta konkareilta. Kerho on tarkoitettu puutyöharrastajille, ei ammattimaiseen toimintaan. Kuukausimaksulla voit harrastaa jokaisena arkipäivänä klo 8–17 välisenä aikana omien mahdollisuuksiesi mukaan. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan, vaan ne pitää hankkia itse.

Elo- ja syyskuussa voit myös treenata frisbeegolfia ammattilaistason pelaaja Ville Ahlbergin ohjauksessa. Kurssiin sisältyvät kaikki lajin perusteet: säännöt, rysty- ja kämmenheitot, puttaaminen jne. Ryhmään ovat tervetulleita sekä aloittelijat että lajia jo aiemmin harrastaneet.

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.