KOHOTA KUNTOA RENNOSTI

Rientolan Setlementti on jälleen kasvattanut kurssitarjontaansa. Yksi uutukainen on lavatanssi, jossa on kaksi eri tasoista kurssia: maanantaisin opiskellaan perinteisiä suomalaisia lavatansseja ja tiistaisin Pirtissä pannaan jalalla koreasti!

Kurssilla edetään ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Aloituslajeina on foksi ja tango ja kauden aikana voimme kokeilla vaikka fuskua, rumbaa, cha chata tai vaikka buggia. Voit tulla yksin tai oman parin kanssa.

Tai haluaisitko käynnistää päiväsi terveellisesti ja oppia kehonhallintaa, keskittymistä ja oikean hengitystavan? Tiistain aamupilates tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden.

TANSSI AKTIVOI AIVOJA

Todellista hyvän mielen liikuntaa tarjoaa Lavis®-lavatanssijumppa, joka on vauhdikas, hauska ja helppo liikuntamuoto. Kurssilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, ja tuntien sisältö vaihtelee monipuolisesti perinteisistä tanssilajeista lattareihin. Koreogafiat sisältävät sekä tanssiaskeleita että jumppaliikkeitä, minkä vuoksi Lavis® kartuttaa kuntoa ja harjoittaa kroppaa monipuolisesti.

Rientolan Setlementin Lihaskuntojumppa on monipuolinen yhdistelmä lihaskuntoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Rientolan Setlementti tarjoaa myös senioreille henkistä hyvinvointia, fyysistä kuntoa ja terveyttä edistävää liikuntaa, kuten joogaa ja tuolijoogaa. Säännöllinen liikunnan harrastaminen virkistää, parantaa lihasvoimaa ja pitää nivelistön kunnossa.

ON AIKA TOTEUTTAA UNELMAT!

Onko musiikki ollut leipälajisi? Siinä tapauksessa ota instrumenttisi esiin ja tule mukaan Rientolan soittokuntaan! Kokeneet soittajat ovat lämpimästi tervetulleita orkesteriin, joka harjoittelee ja keikkailee kapellimestari Soila Takasen johdolla. Rientola tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella pianonsoittoa.

Nautitko nikkaroimisesta ja puutöiden tekemisestä? Rientolan Setlementin Verstaalla toimivassa Puu-ukot ja -akat -kerhossa valmistetaan itsenäisesti puusta erilaisia koriste- ja käyttöesineitä. Vinkkejä ja apua esimerkiksi koneiden käytössä saa vastuuohjaajilta ja vanhoilta konkareilta. Kerho on tarkoitettu puutyöharrastajille, ei ammattimaiseen toimintaan. Kuukausimaksulla voit harrastaa jokaisena arkipäivänä klo 8–17 välisenä aikana omien mahdollisuuksiesi mukaan. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan, vaan ne pitää hankkia itse.

Elo- ja syyskuussa voit myös treenata frisbeegolfia ammattilaistason pelaaja Ville Ahlbergin ohjauksessa. Kurssiin sisältyvät kaikki lajin perusteet: säännöt, rysty- ja kämmenheitot, puttaaminen jne. Ryhmään ovat tervetulleita sekä aloittelijat että lajia jo aiemmin harrastaneet.

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.