RENTOA MEININKIÄ

Harrastukset tuottavat iloa ja antavat sisältöä elämään. Ne ovat myös hyvää vastapainoa koululle. Jo tunti mieliharrastuksen parissa relaa tehokkaasti. Rientolan Setlementti tarjoaa lapsille ja nuorille monenlaista toimintaa: liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja, kieliä ja teatteria.

Hiphop- ja showtanssiryhmissä opiskellaan perusteet ja toteutetaan koreografioita, jotka voidaan ryhmän niin halutessa esittää vanhemmille. Tunneilla treenataan myös akrobatiaa ja tehdään ryhmäharjoituksia. Palloilukerhossa tutustutaan eri lajeihin, kuten salibandyyn, koripalloon ja futsaliin, ja pelataan rennolla meiningillä.

LUOVUUS SAA LENTÄÄ

Rientolan Pirtissä käynnistyy lasten askartelukerho sekä kuvataidekerho, jossa kokeillaan eri kuvataiteen menetelmiä maalauksesta grafiikkaan. Uutta ovat myös lasten alkeistason savipajat, joissa opetellaan tekemään helppoja savitöitä eri tekniikoilla. Kurssin aikana toteutetaan noin viisi erilaista savityötä, jotka poltetaan Rientolan omassa saviuunissa.

Sanataide- ja teatterikerhossa kirjoitetaan mm. runoja ja luodaan tekstejä, jotka jalostetaan näytelmiksi. Ala-asteikäisille lapsille on tänä syksynä tarjolla myös englannin ja ruotsin kielen kursseja.

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.