RENTOA MEININKIÄ

Harrastukset tuottavat iloa ja antavat sisältöä elämään. Ne ovat myös hyvää vastapainoa koululle. Jo tunti mieliharrastuksen parissa relaa tehokkaasti. Rientolan Setlementti tarjoaa lapsille ja nuorille monenlaista toimintaa: liikuntaa, kädentaitoja, taidetta, pianotunteja ja luovaa kirjoittamista.

Tänä syksynä Rientolassa starttaa koriskerho! Hiphop- ja showtanssiryhmissä opiskellaan perusteet ja toteutetaan koreografioita, jotka voidaan ryhmän niin halutessa esittää vanhemmille. Tunneilla treenataan myös akrobatiaa ja tehdään ryhmäharjoituksia.

LUOVUUS SAA LENTÄÄ

Rientolan Pirtissä käynnistyy lasten taidepaja, jossa tehdään kaikenlaista värikästä ja kivaa! Kristiinan ohjauksessa pääset piirtämään, maalaamaan, muovailemaan, askartelemaan ja painamaan paperille tai kankaalle. Ala-asteikäisille lapsille on tänä syksynä tarjolla myös englannin kielen kurssi.

Uutta on myös luovan kirjoittamisen paja, jossa tutustutaan erilaisiin kirjallisiin tekstimuotoihin yhdessä kokeilemalla. Kurssin tarkoituksena on innostaa tavoitteettomaan kirjoittamiseen ja helpottaa liiallista itsekritiikkiä. Tärkeintä on oman äänen kuunteleminen. Tule rohkeasti mukaan!

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.