LEIKKIÄ JA VAUHTIA

Perheliikunta on hauskaa yhdessäoloa ilman suorituspaineita. Yhdessä leikkiminen ja liikkuminen on perheen laatuaikaa, josta syntyy muistoja ja unohtumattomia hetkiä. Fyysinen aktiivisuus vaikuttaa myönteisesti lapsen hyvinvointiin ja sosiaaliseen kehitykseen, koska liikkuessa ja leikkiessä lapsi harjoittelee vuorovaikutustaitoja ja opettelee tulemaan toimeen muiden kanssa.

Rientolan Setlementti järjestää 1–3-vuotiaille lapsille tarkoitetun Taaperot ja hulivilit -kurssin, jossa vanhempi ja lapsi liikkuvat yhdessä ohjaajan opastamana salin temppuradalla musiikin soidessa taustalla. Leikkien ja pikku temppujen avulla opetellaan hallitsemaan kehoa. Samalla kehittyvät lapsen motoriikka ja tasapainotaidot. Myös äidille ja vauvalle suunniteltu lihaskuntokurssi on kurssiohjelmassamme.

KÄSILLÄ TEKEMISEN ILO

Rientolan Setlementti järjestää useita erilaisia savipajakursseja. Lasten savipajassa opetellaan tekemään helppoja mutta innostavia savitöitä eri tekniikoilla. Kädentaitojen harjoittamisen myötä lapsen aistiherkkyys, havainnointi, luovuus ja avaruudellinen hahmottaminen kehittyvät.

Nuorille on tarjolla omat savipajansa ja järjestämme myös perheille suunniteltuja savipajoja, jonne vanhempi ja lapsi osallistuvat yhdessä.

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.