RIENTOLASSA SAAT HENKISTÄ JA SOSIAALISTA PÄÄOMAA!

Rientolan Setlementti ry elää voimakasta kasvun ja kehittymisen aikaa. Toimintatilojemme ympärille Länsi-Tampereella rakentuu tuhansia koteja uusille asukkaille, ja haluamme toivottaa niin heidät kuin vanhat ystävämmekin tervetulleeksi toimintaamme.

Rientolassa voit harrastaa, urheilla ja opiskella. Järjestämme myös paljon tapahtumia, kuten luentoja, konsertteja, retkiä jne. Ovemme ovat kaikille avoinna, sillä toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Tilojamme voi vuokrata erilaisiin tarpeisiin. Pirtti soveltuu hyvin juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin. Puutyöverstaassa voi tehdä puutöitä ja meillä on myös savipaja.

Entisöimme parhaillaan Niemen kartanon rakennuksia sekä Rientolan Setlementin käyttöön että vuokrattaviksi tiloiksi. Setlementillämme on vahvat juuret, mutta emme tahdo jäädä kiinni historiaan vaan rakentaa Rientolasta vireä kansalaistoiminnan keskus ja ihmisten oma paikka. Haluamme kuulla alueen asukkaiden toiveita, tarpeita ja ideoita. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Terveisin, Matti Laine
kehitysjohtaja

sähköposti: matti.laine (at) rientola.fi
puhelin: 044 9744476


INNOSTAJIA JA SILLANRAKENTAJIA

Lontoossa 1800-luvun lopulla syntynyt kansainvälinen setlementtiliike loi toimintamallin, joka korosti kokonaisvastuullisuutta, sitoutumista pitkäksi ajaksi paikalliseen ruohonjuuritason toimintaan sekä ennen kaikkea yhteistyötä, jonka perustana oli avoimuus ja ystävyys. Työntekijät innostivat ja toimivat yhteisöissä sillanrakentajina.

Samat periaatteet pätevät ja vaikuttavat myös nykyisen henkilökuntamme työssä. Rientolan ydinryhmään kuuluvat kehitysjohtaja (osa-aikainen) Matti Laine, toimistosihteeri Ulla Tuomisto, projektityöntekijä Eija Mäkinen (Tule!-hanke), iltapäiväkerhon vastuuohjaaja Salla Muhonen sekä ohjaajat Aila Michelsson ja Ella Isotalo, ja savipajan vastuuohjaaja Marita Pirhonen.

Esittelemme Rientolan henkilökunnan jäseniä sekä jäsenkerhojen ja kurssien ohjaajia sivustomme Ajankohtaista-blogissa.


KURSSI KOHTI TULEVAISUUTTA

Rientolan Setlementti ry:n toimintaa luotsaa, valvoo ja visioi yhdeksänjäseninen hallitus: puheenjohtaja Mauno Myllykoski, varapuheenjohtaja Kati Parviainen, sihteeri Viivi Selin ja jäsenet Esa Fagerlund, Kristiina Hietasaari, Seija Jokiperä-Toivakainen, Martti Lammi, Jalo Pirhonen ja Heli Valkama. Rahastonhoitajana toimii Matti Laine.