LIIKE ON LÄÄKE

Rientolan Setlementti tarjoaa senioreille henkistä hyvinvointia, fyysistä kuntoa ja terveyttä edistävää liikuntaa. Säännöllinen liikunnan harrastaminen virkistää, parantaa lihasvoimaa ja pitää nivelistön kunnossa.

Joogaryhmissä harjoitellaan lempeää Hatha-joogaa oman kehon rajojen mukaan, eikä tunneilla tehdä polvia rasittavia liikkeitä. Tempo on rauhallinen ja liikkeet kehoa ryhdistäviä. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita.

LIIKUNTAA JA KULTTUURIA

Rientolan Setlementin sauvakävelykierroksilla yhdistyvät liikunta ja kulttuuri. Kierroksilla perehdytään sauvakävelyn tekniikkaan ja kierretään tutkimassa Länsi-Tampereen alueen mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä. Jokainen reitti on erilainen, samoin kohteet. Jokaisen kierroksen kruunaa pullakahvihetki, jonka aikana keskustellaan nähdyistä paikoista ja suunnitellaan seuraavaa kierrosta.

Onko musiikki ollut leipälajisi? Siinä tapauksessa ota instrumenttisi esiin ja tule mukaan Rientolan soittokuntaan! Kokeneet soittajat ovat lämpimästi tervetulleita orkesteriin, joka harjoittelee ja keikkailee kapellimestari Tanja Karjalaisen johdolla.

Lisätietoja kursseista, hinnoista, kurssipaikoista, aikatauluista ja ohjaajista löydät kurssisivustoltamme, jossa voit myös ilmoittautua.