ETSITKÖ JUHLA- JA KOKOUSTILAA?

Vuokraamme Rientolan Pirttiä juhlia, kokouksia, konsertteja ja muita tilaisuuksianne varten. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja tunnelmallinen hirsirakennus on valmistunut vuonna 1861. Pirtti on kooltaan noin 100 m², aula noin 10 m², laajentunut keittiö noin 12 m² ja wc-tilat 6 m². Pirtin vuokraan sisältyy keittiön, kammarin sekä toimiston eteisessä sijaitsevan inva-WC:n käyttö. Pirtissä voi kokoontua enintään 80 henkilöä. Tilassa on istuimet ja ruokailuvälineet enintään 50 henkilölle.

Huom! Rientolan Pirtti sijaitsee vuonna 1861 valmistuneessa hirsirakennuksessa, eivätkä tilat ole täysin esteettömiä.

Pirtin juhla- ja kokoustila on ollut suosittu erityisesti syntymäpäiväjuhlia, ylioppilasjuhlia, häitä sekä kokoustilaisuuksia järjestäessä.

HINNASTO

Pirtin vuokraushinta on 1.1.2023 alkaen 38 €/ h. Vähimmäisvuokra-aika on 3 h eli 114 €. Vuorokausihinta on 350 €. Pirtin vuokrahintaan sisältyy Rientolan astioiden, keittiökoneiden ja -välineiden käyttö. Jokainen vuokralainen siivoaa tilan itse. Voit myös varata Rientolan Setlementin kautta siivoojan, joka veloittaa työstä 70 €/2 h.

Toimisto palvelee arkisin ma-to klo 9-15, perjantaisin toimisto on suljettu. Yhteydenotot toimistosihteeriin sähköpostitse toimisto (at) rientola.fi tai puhelimitse 041 314 9721

Rientolan pirtti on kaunis ja historiallinen tila, joka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Tilasta löytyy tarvittaessa myös äänentoistolaitteet.
Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava: keittimet, termarit, astiat, jääkaappi, uuni, mikro sekä tiskikone.
Keittiöstä löytyy tiskikone ja roskikset. Roskat tulee lajitella kierrätystä varten.