JUHLA- JA KOKOUSTILA

Vuokraamme Rientolan Pirttiä juhlia, kokouksia, konsertteja ja muita tilaisuuksianne varten. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja tunnelmallinen hirsirakennus on valmistunut vuonna 1861. Pirtti on kooltaan noin 100 m², aula noin 10 m², laajentunut keittiö noin 12 m² ja wc-tilat 6 m². Pirtin vuokraan sisältyy keittiön, kammarin sekä toimiston eteisessä sijaitsevan inva-WC:n käyttö. Pirtissä voi kokoontua enintään 80 henkilöä. Tilassa on istuimet ja ruokailuvälineet enintään 50 henkilölle.

Huom! Rientolan Pirtti sijaitsee vuonna 1861 valmistuneessa hirsirakennuksessa, eivätkä tilat ole täysin esteettömiä.

Pirtin juhla- ja kokoustila on ollut suosittu erityisesti syntymäpäiväjuhlia, ylioppilasjuhlia, häitä sekä kokoustilaisuuksia järjestäessä.

HINNASTO

Pirtin vuokraushinta on 1.1.2023 alkaen 38 €/ h. Vähimmäisvuokra-aika on 3 h eli 114 €. Vuorokausihinta on 350 €. Pirtin vuokrahintaan sisältyy Rientolan astioiden, keittiökoneiden ja -välineiden käyttö. Jokainen vuokralainen siivoaa tilan itse. Voit myös varata Rientolan Setlementin kautta siivoojan, joka veloittaa työstä 70 €/2 h.

Toimisto palvelee arkisin ma–to klo 9–15, perjantaisin toimistomme on suljettu. Yhteydenotot sähköpostilla toimisto ( at ) rientola.fi tai puhelimella 041 314 9721

Päivitämme alla olevat kuvat pian.