INSPIROIVA KEVÄTRETKI

Rientolan Setlementti järjestää yhteistyössä Suomen Senioriliikkeen Pirkanmaan osaston kanssa kokopäivän bussiretken Anne Mattilan taidekahvilaan Karvialle keskiviikkona 25.5.2022. Lähde mukaan!

Matkan varrella vieraillaan muutamissa matkailukohteissa Pirkanmaalla ja Satakunnassa, kuten Aurejärven kirkon mäellä, jossa pidetään pieni tauko, syödään retkieväitä ja perehdytään seutukunnan historiaan.

Retken aikana tutustutaan myös kihniöläiseen turvemuseoon ja piipahdetaan Pyhäniemen lomakeskuksessa, jossa nautitaan buffet-lounas sekä piipahdetaan Kalevi Keihäsestä kertovassa näyttelytilassa.

VOIMAANNUTTAVIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ

Inspiroivan kevätretken pääkohde on Karvian kunnassa sijaitseva Annen taidekahvila. Kymmenet hienot taidemaalaukset ovat yleisön ihasteltavina. Alueella on myös erityinen taidepolku. Lisäksi luvassa on Annen äidin leipomat herkulliset munkit kahveineen.

Retken hinta on 55 €, eläkeläisille 40 €. Maksu peritään bussissa. Hintaan sisältyy edestakainen matka turistibussilla, kevyt välipala, buffet-lounas, Annen taidekahvilan esittelymaksu ja munkkikahvit sekä matkanjohtaja Juhani Viidan toimesta opastukset ja viihde.

Retkelle ilmoittaudutaan 20.5. mennessä s-postitse osoitteeseen toimisto (at) rientola.fi tai puhelimitse 041 314 9721 (toimistosihteeri Mirja Ikonen). HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.

HUOMAA UUSI AJANKOHTA!

Rientolan kulttuurikeväästä kertovassa mainoksessa on aiemmin mainittu retken päivämääräksi ma 23.5. Sitä on kuitenkin jouduttu muuttamaan eli retken oikea päivämäärä on 25.5.2022.

Bussin kyytiin voi nousta kolmesta paikasta: Vanhan kirkon edestä Keskustorilla klo 8.30 tai Rientolasta Makutuotteen kahvilan edestä klo 9. Mukaan pääsee myös Ylöjärven Matkatieltä noin klo 9.15. Paluuaika Tampereelle on noin klo 18. Kerro ilmoittautuessasi, mistä nouset bussin kyytiin. Kiitos!

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja voimaantumaan keväästä ja taiteesta!

P.S. Artikkelin kuvituksena käytetty valokuvakollaasi on kuvakaappaus Anne Mattilan taidekahvilan sivustolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *