Kansalaistalo Mansikkapaikan digitalkkari Riku Nieminen päivystää Rientolan Pirtissä (Federleynkatu 19) kerran kuussa keväällä ja syksyllä 2024. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla kuullaan ja keskustellaan tietoturvasta. Yhdessä keskustellaan tietoturvauhkiin varautumisesta ja jaetaan ohjeita ja kokemuksia. Kahvilassa saat arkiapua puhelinten, tietokoneiden ja muiden älylaitteiden ja kodinkoneiden käyttöön. Riku neuvoo ja auttaa myös Internetin, tietokoneohjelmien ja somen käytössä sekä pankki- ja viranomaisasioiden hoidossa.

Kansalaistalo Mansikkapaikan Digitalkkari-hanke tarjoaa Rientolan Pirtissä maksutonta digineuvontaa koko vuoden 2024 ajan tiistaisin ja keskiviikkoisin. Keväällä Rientolassa kokoonnutaan vielä ke 17.4. ja ti 14.5.2024 ja syksyllä elokuusta joulukuuhun. Vapaa pääsy, kahvitarjoilu.

Riku päivystää arkisin ilman ajanvarausta Kansalaistalo Mansikkapaikassa (Pikkusaarenkuja 2) ma-pe klo 10–14 ja Lielahti-keskuksessa joka kuun viimeisenä keskiviikkona klo 10-12. Kansalaistalo Mansikkapaikan digikahvila on torstaisin klo 12.30-14.30.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *