Tervetuloa mukaan Rientolan kesäkerho-päiväleireille! Rientolan kesäkerhot tarjoavat mukavaa tekemistä ja loistavaa seuraa 7-11-vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille kesäloman ensimmäisillä viikoilla.

Kesäkerhot järjestetään Rientolan Setlementti ry:n sisä- ja ulkotiloissa Rientola-keskuksen alueella (Federleynkatu 19) ja lähialueilla 3.-7.6.2024 ja 10.-14.6.2024 klo 9-15. Ohjaajina toimivat osaavat ja kokeneet vastuuohjaajat ja muut ohjaajat. Sateella vietetään aikaa Rientolan tunnelmallisissa sisätiloissa tai liikuntatilassa. Lounas nautitaan Kahvila Makutuotteessa ja välipala Rientolan tiloissa.

Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Luovasti luonnosta -kässäkesäkerhossa tehdään käsitöitä ja nautitaan luonnosta luovasti 3.-7.6.2024! Viikon aikana kokeillaan erilaisia kivoja kädentaitotekniikoita ja askarrellaan ja taiteillaan luonnonmateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista. Kerhossa ulkoillaan ja leikitään, retkeillään lähiluontoon, rakennellaan ja kokeillaan vaikkapa jalkakylpyä luonnon antimista.

Sirkus- ja kuviskesäkerhossa vietetään mukavaa päiväleiriviikkoa hauskan luovan tekemisen parissa. Kesäkerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia sirkuksen, liikunnan, draaman ja kuvataiteen muotoja. Sään salliessa kesäkerhossa ulkoillaan ja tehdään osa harjoituksista ulkona. Halutessaan osallistujat saavat tehdä pienen esityksen, joka esitetään muille kesäkerhon osallistujille perjantaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *