Perinteikäs joulutoritapahtuma järjestetään lauantaina 9.12.2022 klo 11–15 Rientolassa, Tampereen Niemenrannan Rientola-keskuksessa. Rientolan Pirtin ja Sopimusvuoren Pirtin myyntipöydissä on kattava kokonaisuus paikallisia käsitöitä, joulutarvikkeita sekä herkkuja. Rientolan oma Matilda-kuoro esiintyy tapahtumapäivänä klo 11.30 alkaen ensin Rientolan Pirtissä ja sitten Sopimusvuoren Pirtissä laulattaen yleisöä.
Joulun tunnelmaa löydät Joulumaa-näyttelystä Kellarigalleriasta. Rientolan savipajalla toimii koko perheen Harjun Seurakunnan työpaja lapsille, jossa voi tehdä joulukoristeita ja joulukortteja ja kirjoittaa kirjeen joulupukille., jotka voi viedä osaksi Joulumaa-näyttelyä. Joulupukki vierailee tapahtumassa (n. klo 12–15 välillä). Puutyöverstas esittelee toimintaansa koko tapahtuman ajan.
Liikuntatila Lantalassa on klo 11-12 lapsille, nuorille ja lapsenmielisille suunnattu sirkustyöpaja. Sen jälkeen Lantalassa alkavat ihanat jouluiset sukkatanssit klo 12-14, jotka avaa Rientolan perinteikäs Soittokunta.
Rientolan Pirtin kammarissa toimii joulupuurokahvila. Pihapiirin putiikit ja kahvila Makutuote ovat auki koko tapahtuman ajan.
Rientolan Joulutorin pääjärjestäjänä toimii Rientolan Setlementti ry:n tapahtumatoimikunta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa: TULE-hanke, Sopimusvuori ry, kahvila Makutuote, Putiikki Matilda, Sisustus Severiina ja Harjun seurakunta sekä Yhteisötaidekoulu Hehkumahku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *