TULE TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ

Rientolan Joulutori järjestetään jälleen lauantaina 10.12. klo 11-16. Tapahtuma pidetään tänä vuonna sekä sisätiloissa että ulkona.

Mukana ovat kaikki Rientola-keskuksen toimijat: Rientolan Setlementti, Sopimusvuori ry, Makutuotteen myymälä-kahvila, Putiikki Matilda ja Sisustus Severiina. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä Rientolan ja Sopimusvuoren Pirtteihin, savipajalle, putiikkeihin sekä pihapiiriin!

MYYNTIPAIKKOJEN HINNASTO

Rientolan Pirtissä (keltainen rakennus) on tarjolla myyntipöytiä, jotka ovat kooltaan noin 180 cm x 80 cm (mitoissa on jonkin verran heittoja, koska pöydät ovat erilaisia). Myyntipaikan hinta on 30 € ja se sisältää koko pöydän. Mikäli myyjä tarvitsee sähköä, myyntipaikan hinta on 35 €.

Sopimusvuoren Pirtissä (turkoosi rakennus) on tarjolla myyntipöytiä, jotka koostuvat kahdesta 120 cm x 60 cm kokoisesta pöydästä. Yhdistettynä ne siis muodostavat 120 cm x 120 cm neliön muotoisen myyntipöydän. Myyntipaikan hinta on 30 €. Mikäli myyjä tarvitsee sähköä, myyntipaikan hinta on 35 €.

Rientolan pihapiirissä on tarjolla myyntikojuja, joiden myyntipöydän mitat ovat 150 cm x 80 cm. Myyntikojun hinta on 15 €. Mikäli myyjä tarvitsee sähköä, myyntipaikan hinta on 20 €.

TERVETULOA NIEMENRANTAAN!

Rientolan Joulutorin löydät Niemenrannasta osoitteesta Federleynkatu 19, 33400 Tampere.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Rientolan Setlementin toimistosihteeri Anita Kanerva, s-posti anita.kanerva@rientola.fi, p. 041 314 9721.

Varaa itsellesi ulkotiloihin tarkoitettu myyntikoju!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *