LÖYDÄ SUOSIKKISI

Ilmoittautuminen Rientolan kevään 2023 kursseille on alkanut 5.12.2022 klo 8.00! Joulun aika on vasta alkamassa, mutta pianhan on jo kevät ja on mahdollisuus aloittaa uusi harrastus tai jatkaa tutun parissa. Keväälle on tarjolla monta ihanaa kurssia.

Etsi sinäkin oma suosikkisi ja tule mukaan! Näet kurssimme alla olevista kuvista. Voit myös katsoa lisätietoja ja myöhemmin julkaistavia kursseja → kurssitarjottimestamme.

ILMOITTAUDU HETI!

Haluaisitko oppia tekemään kipsiveistoksia tai maalaamaan akvarelliväreillä? Haluaisitko osallistua aikuisikäisten uusiin teatteriryhmiin? Vai oletko aina halunnut laulaa kuorossa? Kaikki tämä on keväällä mahdollista Rientolassa.

Vai onko kenties liikunta intohimosi? Meillä voit harrastaa esimerkiksi pilatesta ja faskiakehonhuoltoa, monenlaista joogaa, lavis-lavatanssijumppaa, futsalia, lentopalloa, fysiokimppaa ja urosjumppaa tai kuntosalibandya.

Lapsille ja nuorille on tarjolla mm. temppukoulu, salibandya, tanssillista voimistelua, balettia, hip hop- ja tik tok- tanssia. Luovuutta pääsee toteuttamaan Teatterin taikaa -ryhmässä sekä uudessa Luovuus valloilleen! -kuvataideryhmässä. Myöhemmin keväällä tulee tarjolle myös lasten musiikkiryhmä.

Suositulla savipajallamme käynnistyy keväällä useita erilaisia kädentaito- ja keramiikkakursseja. Tai oletko kiinnostunut puutöistä? Puuverstaallamme on tarjolla mm. naisten puutöiden peruskurssi ja Iltaverstas, joissa voit tehdä itsellesi mieluisia ja tarpeellisia esineitä.

Voit ilmoittautua Rientolan kursseille → tästä linkistä.

LUE UUSI KURSSIMAINOS

Rientolan kurssimainos julkaistaan 7.12.2022 ja se jaetaan n. 6000 kotitalouteen Länsi-Tampereella. Voit myös hakea oman kurssimainoksen Rientolan toimistolta tai ladata sen tästä linkistä → Rientolan kurssiesite _kevät 2023.

TOIMISTON JOULUKUUN AUKIOLO

Joulukuussa toimistomme on avoinna ma-to klo 9–15. Toimisto on joululomalla  19.12.2022–4.1.2023. Tammikuussa toimisto palvelee 9.1.2023 alkaen maanantaista torstaihin klo 9–15.

LUE RIENTOLA-LEHTI SÄHKÖISESTI

Voit yhä lukea kesäkuussa 2022 ilmestyneen Rientola-lehden juttuja sähköisestä versiosta → Rientola-lehti 2022

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *