KULTTUURISYKSY KÄYNNISTYY

Tervetuloa mukaan Rientolan Kulttuurisyksyn 2022 tapahtumiin!

Tarjolla on aluksi kaksi ohjelmallista museovierailua, ensimmäinen Tampereen Taidemuseon Siveltimen voima -näyttelyyn tiistaina 11.10. klo 13 ja toinen Emil Aaltosen museon (kuvassa) näyttelyihin tiistaina 15.11. klo 14. HUOM! Kierros alkaa jo klo 13, toisin kuin aiemmin on kerrottu.

MAALAUSTAIDETTA, HISTORIAA JA VALOKUVIA

Tampereen Taidemuseon Siveltimen voima -näyttely esittelee suomalaista ekspressiivistä maalaustaidetta kultakaudelta nykytaiteeseen. Emil Aaltosen museossa on esillä kolme näyttelyä: Emil Aaltosen taidekokoelma, Emil Aaltonen – teollisuusmies ja kulttuurin ystävä sekä valokuvaaja Jouko Lehtolan Rock-Finlandia -valokuvanäyttely. Opastuksen yhteydessä kuulemme vasta kunnostetun komean museon salissa myös pianokonsertin.

HUOM! Molemmat museovierailut ovat opastettuja ja maksuttomia kierroksia, mutta sinun tulee ilmoittautua niille ennakkoon.

Tampereen Taidemuseon vierailulle mahtuu 25 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan pe 7.10. mennessä toimisto@rientola.fi tai p. 041 314 9721. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi, jos sinulla on käytössäsi museokortti.

Emil Aaltosen museon vierailulle mukaan mahtuu 30 henkilöä. Ilmoittaudu pe 11.11. mennessä toimisto@rientola.fi tai p. 041 314 9721. Kerrothan ilmoittautuessasi, jos sinulla on käytössäsi museokortti.

Kuva CC Visa580 – Oma teos, CC BY 2.5.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *