LÖYDÄ SUOSIKKISI

Ilmoittautuminen Rientolan syksyn 2022 kursseille on alkanut! Tiedetään, tiedetään – kesä on just nyt ihanimmillaan, mutta me täällä Rientolassa iloitsemme jo syksystä ja kiinnostavista kursseista, joita on tarjolla todella paljon.

Etsi sinäkin oma suosikkisi ja tule mukaan! Näet kaikki kurssimme alla olevista kuvista. Voit myös katsoa lisätietoja → kurssitarjottimestamme.

ILMOITTAUDU HETI!

Haluaisitko oppia tekemään kipsiveistoksia, verhoilemaan tai maalaamaan akvarelliväreillä? Vai oletko aina halunnut laulaa kuorossa tai harrastaa sukututkimusta? Nyt se on mahdollista Rientolassa.

Vai onko kenties liikunta intohimosi? Meillä voit harrastaa esimerkiksi pilatesta ja faskiakehonhuoltoa, monenlaista joogaa, lavis-lavatanssijumppaa, lentopalloa, fysiokimppaa ja urosjumppaa, kuntosalibandya. Hiljentymisen mahdollisuus on vaikkapa sointukylpyrentoutus-kursseilla ja Mielen tyyneys -kurssilla.

Lapsille on tarjolla mm. temppukoulu, salibandya, tanssillista voimistelua, teatterin taikaa ja luovan musan bändikerho.

Suositulla savipajallamme käynnistyy useita erilaisia kädentaito- ja keramiikkakursseja. Tai oletko kiinnostunut puutöistä? Puuverstaallamme on tarjolla mm. naisten puutöiden peruskurssi. Rientolassa starttaa myös iltaverstastoiminta. Uutta ovat myös elektromekaanisesti ohjattujen laitteiden kurssit.

Voit ilmoittautua Rientolan kursseille → tästä linkistä.

LUE UUSI RIENTOLA-LEHTI

Rientola-lehti ilmestyy keskiviikkona 15.6.2022 ja se jaetaan 20000 kotitalouteen Länsi-Tampereella. Lehteä on jaossa myös isommissa marketeissa.

Voit myös hakea oman lehden Rientolan toimistolta. Kesäkuussa toimistomme on avoinna ma-to klo 9–15. Toimisto on juhannuslomalla 23. –26.6. Heinäkuussa viikot 27–29 toimisto palvelee tiistaista torstaihin klo 9–15.

Voit myös lukea lehden sähköisen version → Rientola-lehti 2022


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *