IHANTEELLINEN YMPÄRISTÖ

Rientolan toimitilat tornipihoineen ja historiaa huokuvine maalaismaisemineen tarjoavat ihanteellisen ympäristön inhimilliselle ja sosiaaliselle ruohonjuuritason toiminnalle. Vanha kartanomiljöö monine rakennuksineen soveltuu oivallisesti eri kokoisten ryhmien ja yhteistyötahojen harrastus- ja kansalaistoimintaa varten.

KÄDENTAIDOT KUNNIASSA

Rientolan 100 vuotta vanhassa karjarakennuksessa sijaitsee 70 neliön savipaja, jossa on dreija ja oma polttouuni. Pajalla järjestetään monenlaisia keramiikan alkeis-, jatko- ja teemakursseja lapsille, nuorille ja aikuisille. Tiloissa toimii myös avoin savipaja vastuuohjaajan johdolla. Samassa rakennuksessa on myös 250 neliön puutoimitila, jota vuokrataan kaikille kädentaitajille ja puutöiden tekemisestä kiinnostuneille. Lue lisää täällä.

KANSALAISTOIMINNAN KESKUS

Länsi-Tampere elää vahvaa murroskautta. Niemenrantaan ja kivenheiton päähän Hiedanrantaan rakennetaan parhaillaan asuntoja yli 25000 ihmiselle. Rientolan Setlementti haluaa olla aktiivisesti mukana niin uusien kuin vanhojenkin asukkaiden arjessa ja juhlassa. Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Rientolaa!

Yksittäiset ryhmät voivat tilata Rientolan savipajalta räätälöidyn työpajan tai lyhytkurssin ohjaajineen.