Kesä tulee – i-ha-haa! Kesän alussa Siivikkalan koululla Ylöjärvellä ja Rientolassa järjestetään 9–12-vuotiaille viikon mittaiset kepparikerhot ohjelmineen ja materiaaleineen.

Kerhossa jokainen tekee ohjaajien avustuksella oman keppihevosen. Sen lisäksi ohjelmassa on ulkoilua ja leikkejä. Tekemistä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastuksesta kiinnostuneille.

Siivikkalassa kerho järjestetään nuorisotila Mokkerolla/Siivikkalan koululla 7.–11.6. klo 9–15. Rientolassa kerho pidetään Pirtillä ja sen pihapiirissä 14.–18.6. klo 9–15. Keskiviikkona 23.6. järjestetään Rientolan idyllisellä tornipihalla molempien kurssien yhteinen kepparitapahtuma.

Hinta 55 €/lapsi sisältää ohjatun ohjelman ja tarvittavat materiaalit, tilat, ruokailun sekä välipalan. Rientolassa ruokailu tapahtuu pihapiirin kahvilassa ja Siivikkalassa valmistamme lounaan yhdessä lasten kanssa.

Kerhoilla on kaksi ohjaajaa: Ylöjärven 4H:n vastaavaa kerhoa ohjaava Pinja Pirkkalainen ja partion ryhmänjohtajana Harjusiskoissa toimiva Nea Toivonen, jotka aloittavat lukio-opinnot ensi syksynä. Valvojana toimii opettaja Janne Toivonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *