Rekry auki! TULE-hankkeelle projektityöntekijä

Töitä tarjolla! Olisiko sinulla osaamista TULE-hankkeen projektityöntekijäksi?

Rientolan Setlementti ry:n projektityöntekijän siirtyessä muihin tehtäviin etsimme nyt hankkeeseen uutta työntekijää. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian (ollen ehdollinen STM:n avustuspäätökseen saakka) ja jatkuu 31.1.2024 saakka. Projektityöntekijänä työskentelet Rientolan Setlementti ry:n palveluksessa ja osana TULE-hanketiimiä.

Projektityöntekijänä Sinulla on osaamista ja kokemusta järjestökentän hanketyöstä, vapaaehtoistoiminnan verkostojen ja toimintojen koordinointi- ja ohjaustehtävistä ja tapahtumien järjestämisestä. Olet idearikas, oma-aloitteinen, itseohjautuva ja ulospäinsuuntautunut. Koet vahvuutenasi rohkean ja ennakkoluulottoman asenteen muita kohtaan ja toimit luontevasti, tasa-arvoisesti ja innostavasti eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa ja ympäristöissä. Eduksi katsotaan hyvät viestintätaidot.

Lisätiedot työtehtävään liittyvistä toimenkuvista löydät alta olevasta linkistä!

Avoimet työpaikat – Muu sosiaalialan erityisasiantuntija, Rientolan Setlementti ry (te-palvelut.fi)

Projektityöntekijän hakemukset ansioluettelon kanssa lähetetään otsikolla projektityöntekijä/Rientolan Setlementti 2.2.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen sanna.natunen(at)rientola.fi.

Haastattelut järjestetään 7.-8.2.2023. Haastattelukutsut lähetetään pe 3.2.2023.

Tiedustelut 23.1.-1.2.2023 klo 14-16 toiminnanjohtaja Sanna Natunen, puh. 044 970 5205, sanna.natunen(at)rientola.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *