Rientolan kurssit Kevät 2023, kursseja aikuisille, senioreille, lapsille sekä nuorille!

Vuosi 2023 on täällä ja Rientolan toimiston väkeä palailee lomilta 4.1.!

Ilmoittautuminen Rientolan kevään 2023 kursseille on edelleen käynnissä ja kevään ensimmäiset kurssit alkaa jo ensi viikolla! Joko olet löytänyt itsellesi uuden harrastuksen täksi vuodeksi? Alla olevista kuvista näkyy kurssisuosituksia, jossa on vielä hyvin tilaa uusille osallistujille. Voit myös katsoa lisätietoja kursseista ja koko kurssikattauksen ➡ kurssitarjottimestamme.

UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET

Haluaisitko oppia uusia kädentaitoja tai etsitkö uusia liikunnallisia tapoja liikkua? Rientolassa on tarjolla monenlaisia kursseja kaiken ikäisille!

Aikuisille ja senioreille on tarjolla mm. akvarelli- ja puutyökursseja, sekä liikunnallista toimintaa kuten joogaa ja salibandyä. Uusimpia kursseja tarjottimessamme ovat Chu Kingin alkeet sekä Lempeä virtaava kundaliinijooga!

Lapsille ja nuorille on tarjolla mm. luovuutta ylläpitävää toimintaa kuten keramiikkaa, teatteria sekä käsitöitä. Liikunnallisista lajeista löytyy salibandyä, tanssillista voimistelua sekä hiphop-tanssia. Uusimpana tulokkaana lapsille järjestetään ensi kertaa TikTok-tanssikurssi! Mikäli lapsesi haluaisi oppia kuvataidetta, niin myös uutena kurssina löytyisi Luovuus valloileen! -kurssi.

Huomaathan, että myös talvilomaviikolle on tarjolla kursseja kuten Talviloman savipaja lapsille ja aikuisille!

Erityisesti alla olevissa kuvissa esitettyihin kursseihin olisi vielä tilaa! Voit ilmoittautua Rientolan kursseille ➡ tästä linkistä.

KURSSITARJONTA LÖYTYY MYÖS KURSSIMAINOKSESTA

Voit katsoa kurssitarjonnan myös kurssimainoksesta, jonka voi ladata tästä linkistä → Rientolan kurssiesite _kevät 2023.  Voit myös halutessasi hakea oman kurssimainoksen Rientolan toimistolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *