Rientolan Setlementti aloitti toimintansa 75 vuotta sitten pihapiirissä, jonne se on nyt palannut. Sodan jälkeinen yhteiskunta tarvitsi luottamuksen rakentajia ja toivon tekijöitä. Siitä lähtien Rientola on toiminut aktiivisesti paikallisen kansalaistoiminnan keskuksena ja hyvinvoinnin luojana. Rientola sijaitsee voimakkaasti kasvavassa Tampereen Lielahden ja Niemenrannan kaupunginosassa. Rientola on tukevasti juurillaan ja sen perustehtävä on ennallaan. Uskomme, että nämä Setlementtityön arvot ovat kasvavassa kaupungissa hyvän elämän perusasioita.

Sinä, joka olet aina halunnut rakentaa yhteisöä ja kehittää yhteisöllisyyttä. Olet ihmisten ja asioiden johtaja. Tarvitsemme sinua

heimopäälliköksi Rientolaan!

Haluamme tarjota sinulle mielestämme mahtavan roolin, jossa monet kykysi pääsevät esille. Olet ideadynamo, organisaattori, suorittaja – miten vain. Löydät meistä sinulle merkityksellisen paikan, joka on enemmän kuin työpaikka – ainakin me olemme sitä mieltä.

Olet etsimämme toiminnanjohtaja, jos olet vaikuttamiskykyinen toimija vapaaehtoistoiminnan kentällä, osaat toimia verkostoissa luontevasti ja etsiä uusia toimintamahdollisuuksia. Rientola toimii vahvasti harrastus-, kulttuuri-, sosiaali- ja opintotoiminnan kentällä iskulauseenamme ”liikunta, kädentaidot, kulttuuri ja musiikki”. Kiinnostuksesi ja osaamisesi näiden kehittämiseksi on meille tärkeää.

Arvostamme:
• toiminnan kokonaisnäkemystä ja kykyä edistää Rientolan Setlementin toimintaa monitasoisesti.
• järjestörahoituksen tuntemusta, hankeosaamista ja ymmärrystä hallinnon- ja talouden tehtävistä.
• erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä sopivuutta ja kyvykkyyttä esimiestehtäviin.
• lisäksi odotamme sinulta järjestötyön kokemusta ja hyvää organisointitaitoa.

Tärkeitä ovat myös kirjalliset ja suulliset esiintymistaidot, jotta pystyt toimimaan mutkattomasti ja kunnioittavasti eri-ikäisten työntekijä- ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Olisi mainiota, jos sinulla olisi aiempaa verkostotoiminnan osaamista ja soveltuva korkeakoulututkinto, joka mahdollistaa toiminnan laajentamisen vapaan sivistystyön alueelle.

Menestyvä Rientolan Setlementin toiminnanjohtaja on innovatiivinen heimopäällikkö, joka tarttuu toimeen esimerkillä ja tukee sekä innostaa muut mukaan. Toiminnanjohtajalla on sujuva suomen kielen taito, ja englannin kielen taito on toivottavaa.

Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Lähetäthän ansioluettelosi sekä avoimen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2020 Duunitorissa olevan linkin kautta tai s-postitse rekrytointi@setlementti.fi. Lisätietoja voit kysyä Johanna Hirniltä p. 040 700 4826.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *