TERVETULOA KESÄKERHOIHIN!

Järjestämme Rientolan idyllisellä kartanoalueella tänä kesänä kolme 1–5-luokkalaisille suunnattua kesäkerhoa! Jokaisessa kerhossa on läjäpäin kivaa tekemistä: liikuntaa, kädentaitoja, kuvataidetta ja teatteria. Lisäksi kerhoissa ulkoillaan, liikutaan, leikitään ja keskitytään hyvinvointiin.

Kesäkerhon hinta sisältää ohjatun ohjelman, tarvittavat materiaalit, päivittäisen lounaan sekä välipalan. Kesäkerhot järjestetään Rientolan Setlementti ry:n sisä- ja ulkotiloissa (Federleynkatu 19, 33400 Tampere) ja lähialueilla.

Rientolan kesäkerhoissa on kaksi ammattitaitoista ohjaajaa, jotka takaavat osallistujille turvallisen toimintaympäristön. Kerhot toteutuvat, jos mukaan tulee 7–15 osallistujaa.


FUTISPAINOTTEINEN LIIKUNTAKERHO

Futispainotteinen liikuntakerho on suunnattu 9–11-vuotiaille, ja se järjestetään ma-pe 6.–10.6.2022 klo 9–14. Kerhon hinta on 60 €.

Kerhossa kokeillaan jalkapallon ohella muita kesälajeja, kuten pesistä, frisbeegolfia ja parkouria. Lisäksi ulkoillaan, leikitään ja lisätään hyvinvointia liikunnan avulla.

Kerho toimii Rientolan Setlementin tiloissa ja pihalla sekä lähialueen kentillä. Rientolan liikuntasali tarjoaa mahdollisuuden monipuolisen sisäliikunnan harrastamiseen sateisina päivinä. Kerho ruokailee päivittäin Lielahden lounasravintola Mainiossa.

Voit ilmoittautua futispainotteiseen liikuntakerhoon → täällä.


LUOVASTI LUONNOSTA -KÄSSÄKERHO

Luovasti luonnosta -kässäkerho on suunnattu 7–11-vuotiaille, ja se järjestetään ma-pe 6.–10.6.2022 klo 9–15. Kerhon hinta on 65 €.

Kässäkerhossa tehdään käsitöitä ja nautitaan luonnosta luovasti! Viikon aikana kokeillaan erilaisia kivoja kädentaitotekniikoita ja askarrellaan ja taiteillaan luonnonmateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista.

Kerhossa myös ulkoillaan ja leikitään, retkeillään lähiluontoon, kokeillaan vaikkapa majan rakentamista ja jalkakylpyä luonnon antimista.

Kerho toimii Niemen kartanon alueella ja lähialueilla. Sateella vietetään aikaa Rientolan tunnelmallisessa Pirtissä tai savipajassa. Lounas nautitaan kartanon pihapiirin kahvila Makutuotteessa ja välipala Rientolan tiloissa.

Voit ilmoittautua Luovasti luonnosta -kässäkerhoon → täällä.


KESÄTEATTERIKERHO

Kesäteatterikerho on suunnattu 7–11-vuotiaille, ja se järjestetään ma-pe 13.–17.6.2022 klo 9–15. Kerhon hinta on 65 €.

Kesäteatterikerhossa harjoitellaan luovaa ilmaisua ja näyttelemistä harjoitusten ja leikkien avulla. Kerhossa tehdään yhdessä kuvataidetta ja lavasteita ja harjoitellaan myös teatteriesityksen tuottamista eli järjestämistä.

Teatteria voi tehdä monella tavalla. Joten vaikka esiintyminen jännittäisi, voit kesäkerhossa löytää oman tavan ilmaista itseäsi! Kerhossa myös ulkoillaan, leikitään ja hemmotellaan itseä rentoutumalla.

Kesäkerho järjestetään sekä Rientolan pihapiirissä että sisätiloissa. Lounas nautitaan pihapiirin kahvila Makutuotteessa ja välipala Rientolassa.

Voit ilmoittautua Kesäteatterikerhoon → täällä.


Ilmoittauduthan 1.5.2022 mennessä. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä Rientolan toimistoon toimisto@rientola.fi, p. 041 314 9721.


Koronaturvallisuus

Huomioimme kaikessa Rientolan toiminnassa terveys- ja turvallisuusohjeet sekä mahdolliset viranomaisrajoitukset. Mikäli koronatilanne heikkenee, voimme joutua tekemään kerhosuunnitelmiin muutoksia. Mikäli muutoksia tai uusia rajoituksia tulee, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin mahdollisimman pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *