TERVETULOA SENIORIT!

Hei sinä seniori – Rientola kutsuu! Kaipaatko juttuseuraa? Haluaisitko tietää paikallisista tapahtumista?

Rientolan Avoin Pirtti käynnistyy 7.3.2022 alkaen. Senioreille tarkoitettu matalan kynnyksen kohtaamispaikka on avoinna maanantaisin klo 9–12. Toiminnan ytimessä on yhteisöllisyys ja mahdollisuus kohdata muita rennossa, hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.

RENTO HENGÄHDYSPAIKKA

Avoimessa Pirtissä voit vaihtaa kuulumisia, lukea lehtiä, pelata, tehdä käsitöitä, ideoida uutta mielekästä tekemistä – tai vain hengähtää hetken. Toisinaan järjestämme pienimuotoisia esitelmiä tai esityksiä. Kahvia on tarjolla klo 10–11.

Rientolan Avoimessa Pirtissä on paikalla Tule-hankkeen Eija Mäkinen, jolta voit kysyä alueen tapahtumista ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista. Voit myös kertoa toiveitasi omaan arkeesi, Avoimen Pirtin toimintaan tai Lielahti-Lentävänniemen alueeseen liittyen.

TURVALLINEN TILA

Avoimen Pirtin toiminta on päihteetöntä sekä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita, mikä käytännössä tarkoittaa, että otamme uudet ihmiset ja aiheet vastaan ennakkoluulottomasti, annamme muille tilaa, kunnioitamme toisiamme ja kuuntelemme toisten kokemuksia avoimesti.

Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla käymään silloin, kun omaan aikatauluusi sopii. Tervetuloa!

P.S. Tule-hankkeesta voit lukea lisää → täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *