Tervetuloa viihtymään Lielahti-päivän koko perheen tapahtumaan Rientola-Keskuksen pihapiiriin 13.5.2023 klo 11-15! Tarjolla on monipuolista ohjelmaa lapsille ja aikuisille teemalla ”luonto ja ihminen”.

Rientola-Keskuksen pihalla ja sisätiloissa on monipuolista ohjelmaa keikanikäisille klo 11-15! Pihamaalla on pihakirppis, josta voit tulla tekemään monenlaisia löytöjä (ilmoittaudu myyjäksi noora.tokee@rientola.fi). Eläinten ystäville tarjolla on kepparikilpailut ja voit tulla tervehtimään ihan oikeaa ponia. Pihamaalla ja sateella Rientolan Pirtissä on luvassa yllätysesiintyjiä musiikin maailmasta. Rientolan Pirtissä on tapahtuman ajan tarjolla on rentouttava äänimatka ja yläkerran uudessa vinttihuoneessa voit osallistua Lielahden koulun järjestämään murhamysteeriin. Liikuntatila Lantalassa on koko päivän ajan koko perheen temppurata, jossa pääsee liikuntaseikkailemaan.

Taiteen tai käsitöiden ystävälle on tarjolla taidenäyttely ja monipuolisia työpajoja. Kellarigalleriassa avautuu Rientolan kurssiosallistujien ja vapaaehtoisten kevätnäyttely teemalla ”luonto ja ihminen”. Rientolan savipaja tarjoaa työpajoissa mahdollisuuden tehdä taidetta vanhoista kirjoista ja osallistua yhteisötaideteokseen. Sopimusvuori ja KIERTO-hanke tarjoavat Sopimusvuoren Pirtissä tuunaus- ja kierrätyskorupajan.

Rientolan Pirtin päädyssä on makkaramyyntiä ja pihan putiikit (Kahvila Makutuote, Sisustus Severiina, Putiikki Matilda ja Nestorin pyöräkorjaamo) ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Tapahtumaa ovat olleet järjestämässä Rientolan Setlementin kanssa yhteistyössä TULE-hanke, Tampereen kaupunki/ Lielahden koulu ja Kulttuuri Tampere/ Kaupunginosatoiminta, Sopimusvuori ry & KIERTO-hanke, Rientolan Kerhola Oy, Kahvila Makutuote, Putiikki Matilda ja Nestorin pyöräkorjaamo.

Lisätietoa tapahtumasta täällä.

Rientola kiittää tapahtumaa suunnitellutta Rientolan tapahtumatoimikuntaa ja lukuisia vapaaehtoisia tapahtuman suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tervetuloa mukaan Rientolan syksyn tapahtumien suunnitteluun. Sadonkorjuujuhlat toteutuvat 16.9. ja Joulutori 10.12.2023. Ota yhteyttä noora.tokee@rientola.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *