MUISTOT TALTEEN!

Rientolan Pirtissä kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18 Lielahti ennen -kerho, johon ovat sydämellisesti tervetulleita niin entiset kuin nykyisetkin Lielahden alueen asukkaat. Kerhossa vaalitaan yhdessä paikallista historiaa keskustelemalla ja jakamalla omia muistoja ja kokemuksia muille.

Lähtekäähän liikkeelle kaikki lietsulaiset, lentsulaiset, niemeläiset, vainiolaiset, peltokyläläiset, siivikkalalaiset jne. ja tulkaa tapaamaan vanhoja tuttuja ja alueen uusia asukkaita! Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on 5. syyskuuta.

ESITTELY JOULUKUUSSA

Kerhon vetäjänä ja vastuuhenkilönä toimii Matti Toivakainen (kuvassa), joka tällä viikolla kertoo mm. väitöskirjatutkija Henrik Mattjusin johdolla tehtävästä Tampereen yliopiston kurssista, jossa kerätään paikallisten asukkaiden muistoja.

Opiskelijat esittelevät kurssin lopputöitään kaikille avoimessa tilaisuudessa 5.12 klo 12–14 Lielahden kartanon aulassa. Pankaa päivämäärä jo talteen kalenteriinne! Lisäksi työt annetaan kaupungille hyödynnettäviksi alueen kehittämisessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *