Sporttikortti-kampanja on käynnistynyt 11. kerran Pirkanmaalla, ja mukana on tällä kertaa myös Rientolan Setlementti, joka tarjoaa kokeiltavaksi hiphopia, joukkuevoimistelua ja monipuolista liikuntaa. Katso ➡️ kalenterista ⬅️ milloin ja missä pääset tutustumaan Rientolan tarjoamiin lajeihin!

MIKÄ SPORTTIKORTTI?

Pirkanmaalaiset eka- ja tokaluokkalaiset ovat saaneet omalta opettajaltaan lukukauden alussa Sporttikortin, jolla he pääsevät maksutta tutustumaan paikallisten seurojen ja muiden lasten liikuttajien, kuten Rientolan, tarjoamiin liikuntalajeihin.

Sporttikortilla lapsi voi maksutta kokeilla eri lajeja ja löytää näin ikioman liikuntaharrastuksen. Sporttikortti oikeuttaa kolmeen tutustumiskertaan kampanja-aikana ‪15.8.–31.10.2019‬.

TULE RIENTOLAAN!

Niemenrannan kaupunginosassa Länsi-Tampereella sijaitseva Rientolan Setlementti järjestää monipuolista harrastustoimintaa kaiken ikäisille. Lapsille tarjolla on erilaisten liikuntaryhmien lisäksi kädentaitoja, musiikkia, kieliä ja teatteria. Liikuntaryhmät toimivat pääsääntöisesti lähialueen kouluilla, päiväkodilla ja nuorisotiloilla.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Rientolan kursseille ja kerhoihin! Ohjaajat kertovat mielellään, miten niin lapset, aikuiset kuin senioritkin pääsevät mukaan säännölliseen harrastustoimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *